VI PITATE, ONI ODGOVARAJU

Postavite pitanje, a mi ćemo saznati odgovor

27.09.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Pitanja je mnogo, a odgovora niotkuda. Predstavljamo vam novitet u sadržaju tportala - postavite pitanje kome god želite, a novinari tportala učinit će sve da dobijete odgovor

Svim vjernim čitateljima tportala i onima koji će to tek postati predstavljamo jedinstvenu uslugu na hrvatskom web prostoru - projekt 'Vi pitate, oni odgovaraju'.

Kao što je iz samog naziva jasno, omogućit ćemo vam da nekoj poznatoj osobi, organizaciji, ministarstvu, udruzi ili bilo kome sličnom uputite pitanje na koje želite saznati odgovor. Naši vrijedni novinari učinit će sve što je u njihovoj moći kako bi za vas došlo do njega..

Pitanja koja ćete postaviti mogu se ticati bilo koje tematike. Zanima li vas možda planira li Vlada smanjiti broj ministarstava; hoće li se smanjiti porezi gospodarstvenicima koji na vrijeme plaćaju svoje dužničke obaveze; hoće li hrvatska nogometna reprezentacija ikada vratiti poznate 'kockaste' dresove; zbog čega hrvatski muzeji u tjednu rade samo u vrijeme kada je većina građana na svom radnom mjestu ili možda zbog čega ne možemo ponoviti uspjehe iz prošlosti na Eurovizijskim natjecanjima?

Osim pitanja koja se tiču aktualnih događanja, slobodno možete postavljati i ona općenita poput je li globalno zatopljenje samo mit, kako to tlak zraka utječe na ljudsko raspoloženje, vole li muškarci doista više plavuše, koji je web preglednik bolji - Internet Explorer ili Firefox te slična.

Kao što vidite, ograničenja nema, no nastojte da pitanja budu što konkretnija, jasna te zanimljivija većem broju osoba.

Sva pitanja nam šaljite na našu fan stranicu na Facebooku u odjeljku Rasprave (Discussions), otvaranjem nove rasprave. Novinari tportala učinit će sve da dobijete odgovor na traženo pitanje, koji će biti objavljen na stranicama tportala te u odgovarajućoj raspravi na našem Facebook Forumu.

Ne dopustite da pitanja ostanu neodgovorena! Trk na našu fan stranicu na Facebooku i postavite pitanje na koje želite saznati odgovor!