STRAVA KOD BIOGRADA

Ponudio djevojci prijevoz pa ju silovao

07.07.2011 u 17:30

Bionic
Reading

U biogradskoj policiji u tijeku je kriminalistička istraga nad 50-godišnjakom s biogradskog područja kojeg se sumnjiči da je u srijedu u poslijepodnevnim satima uz prometnicu Biograd – Benkovac silovao 24-godišnjakinju iz okolice Zadra

Doznaje se da je 50-godišnjak djevojku sreo u Biogradu, ponudio joj prijevoz do kuće i skrenuo na makadamski put u jednom selu nadomak Biograda te ju je tamo silovao. Još se ne zna je li silovana djevojka pobjegla silovatelju ili ju je on pustio. Doznajemo i da je 50-godišnjak već poznat policiji, po imovinsko-kaznenim djelima.

Doznali smo da su i silovatelj i žrtva iz istog mjesta u biogradskom području te da se nagađa da bi to mogao biti razlog zbog čega je 24-godišnjakinja pristala da je 50-godišnjak poveze.

Policija nije navela identitet ni silovatelja ni žrtve, no potvrđeno nam je da je 50-godišnjak osumnjičen za silovanje prije više godina sudjelovao u razbojništvima i pljačkama turista na zadarskom području te je zbog toga navodno odležao više godina u zatvoru. Pljačke turista, za koje je bio osuđen, izvršio je 2002. godine kada je s još nekoliko svojih kompanjona maskiran noću vršio prepade na turiste koji su bili u kamperima.

Ova 24-godišnjakinja vjerojatno je poznavala svoga napadača i to ju je ohrabrilo da uđe u njegovo vozilo premda posljednjih mjesec dana malo tko ima hrabrosti podići palac i stopirati.

Točno mjesec dana, naime, prošlo je otkako je nestala 17-godišnja Antonija Bilić. Visoka i vitka djevojka duge crne kose stopirala je na čikolskom mostu i tog utorka 7. lipnja ujutro ušla u kamion plave kabine i svijetle cerade. Otada joj se gubi svaki trag.