NENORMALNI JAPANCI, MATERE TI

Pomahnitali za novim Pokemonom

22.09.2010 u 12:42

Bionic
Reading

U prva dva dana otkad je izdan, novi 'moraš (s)kupit sve' u rodnom se mjestu (Japanu) prodao u 2,63 milijuna primjeraka!

Zvuči nevjerojatno? Pa, prije svega uzmimo u obzir da je igra izašla u Japanu. A Japan je mjesto gdje se, budimo realni, nalazi najveći koncentrat pomahnitalih Pokemon fanova. Unatoč tome, moramo priznati da smo ostali zabezeknuti brojem prodanih primjeraka. Pogotovo ako uzmemo u obzir da se, u svojoj osnovi, Pokemon Black/White relativno malo razlikuje od prijašnjeg nastavka.

Da, da, dobro znamo: novi Pokemoni, graf'ka, veliki novi gradovi, C gear i nova Pokemon liga. Nama, eto, možda to nije baš super motiv za ponovno kretanje u Pokemon safari, no sigurni smo da ste, ako spadate u ekipu kojoj je to baš špica, već posred vudu rituala u kojem nam zbog pomanjkanja sjaja u očima zbog prvog glasa o super prodaji novih Pokemona općite sa svime po spisku.

Uglavnom, poanta je da je gore navedeni Nintendov benchmark jako dobro prošao u recenzijama i da ga, ako vam se igra najbolji Pokemon nastavak u zadnjih par godina, već vjerojatno igrate (ma 'ko šiša japanski, PIKAČU, POKAŽI IM ŠTO ZNAŠ!). Pokemon Black/White, za one malo strpljivije prirode, dolazi do nas negdje oko proljeća 2011.

 

Japanci poludjeli sa PIKAČUOM! Pitamo se - zašto??!