KAJIN KRENU ŽESTOKO

'Polovicu predsjedničkih kandidata treba uhititi'

14.11.2009 u 13:14

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat Damir Kajin počeo je predizbornu kampanju bez dlake na jeziku, pod sloganom 'pošteno' koji, kaže, nijedan kandidat sebi ne može pripisati

'Pomažu mi volonteri u skromnoj kampanji, što RH danas treba', rekao je pred petstotinjak Puljana danas na Trgu Portarata.

'Ovakvu državu, kakvu imamo danas, nitko nije sanjao, zemlja po mjeri tajkuna i bande lopovske koja potkrada pojedince. Otuda treba početi i sve im oduzeti. Za početak bih pola predsjedničkih kandidata uhapsio. Ovi izbori mogu biti prekretnica.
 
Neki će njima pokušati konzervirati stanje ili nuditi nešto novo. Nakon odlaska Sanadera na djelu je pretvorbeni kapital koji počinje preuzimati institucije. Bolje da propadne država, nego da oni dođu na vlast. Hrvatska ne treba lažne nade, građanima treba reći da će biti još gore. Vladi poručujem da drži šape što dalje od Uljanika. Vrijeme je da se otrijeznimo', kazao je i dodao da je Kosor samo posljedica propale politike Sanadera kojoj neće pomoći ni 10 Škegri.

Sanader je glavni krivac za stanje u RH i davno ga je trebalo usidriti kod Golog otoka. Poručio je da o sporazumu sa Slovenijom ne ovisi naš ulazaku EU, već je naš problem kirminal i koketiranje s ustaštvom.

'Pratim i Thompsona, primio ga je papa. Što je Papi, je li promijenio politiku prethodnika ili Boga? Vjernik ne može biti istovremeno i rasist', kazao je.