VELIKA AKCIJA U ZAGREBU

[VIDEO] Policija u kamionu u Dubravi pronašla više od 90 kila marihuane

03.11.2018 u 19:10

Bionic
Reading

Policija je objavila detalje današnje akcije u zagrebačkoj Dubravi, u naselju Trnovčica gdje su u teretnom vozilu beogradskih tablica pronašli više od 90 kilograma marihuane

Policija je tijekom redovne kontrole 2. studenog oko 23.20 u ulici Klin u Zagrebu na parkiralištu zatekla kamion hladnjaču beogradskih tablica te dva državljana Crne Gore (20 i 21) i 37-godišnjeg državljanina Srbije, navodi se u policijskom priopćenju.

'Pregledom vozila na vrhu kontejnera hladnjače uočen je prostor odvojen od tovarnog. Nadalje, zatražen je nalog za pretragu te je utvrđeno da je tovarni prostor prepravljen, a u osam odvojaka pronađeno je 90 paketa u prozirnoj PVC foliji veličine 30x30 cm ukupne količine više od 90 kilograma materije nalik na drogu marihuanu', kažu iz policije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, dodaju, osumnjičeni će biti predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava zbog kaznenog djela iz čl. 190 st. 2 Kaznenog zakona RH bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

  • +14
Policija u Trnovčići zaustavila kamion i zaplijenila sumnjive pakete Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL