SLAVONSKI BROD

Policija silom privela bjegunca u zatvor

21.10.2010 u 15:48

Bionic
Reading

Kada je dobio presudu po kojoj, zbog počinjenih nekoliko kaznenih djela, mora u zatvor na tri godine, 34-godišnji Brođanin netragom je nestao. Pred zakonom je uspješno bježao čak sedam mjeseci, a policija ga je pronašla jutros u jednom stanu u Slavonskom Brodu

Potraga za bjeguncem, koju je Županijski sud iz Slavonskog Broda raspisao još u veljači ove godine radi dovođenja odbjeglog Brođanina na izdržavanje kazne zatvora, okončana je jutros u sedam sati. U stanu u centru grada policajci su zatekli 34-godišnjaka te još dvojicu muškaraca i jednu ženu.

Sudeći prema priopćenju iz policije u kojemu stoji da su policajci tijekom uhićenja u stanu uporabili sredstva prisile prema bjeguncu i dvojici njegovih prijatelja koje su zatekli u stanu, za naslutiti je da policijska akcija nije prošla glatko.

Bjegunac je ipak uhićen i danas je prepraćen u Zagreb te će biti raspoređen u neki od zatvora na izdržavanje trogodišnje kazne. Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu obavit će se i pretraga stana u kojemu je zatečen, kao i očevid na mjestu postupanja.