incidenti kod knina

Policija prijavila dvojicu mladića za napad u kafiću u Đevrskama, vozača našli pijanog

23.08.2019 u 10:10

Bionic
Reading

Policija je riješila napad u kafiću u Đevrskama, podnoseći prekršajne prijave protiv dva od tri mladića koji su, podsjetimo, sudjelovali u vrijeđanju vlasnika kafića govoreći mu da će opet bježati Srbi na traktoru, javlja Večernji list

Kako doznaje Večernji list, vlasnica kafića zapisala je registarske oznake vozila pa je policija i zatekla vozača na cesti u alkoholiziranom stanju. S obzirom na to da su okrivljeni samo za ovo djelo ispada da događaji u Đevrskama i u Uzdolju gdje su fizički napadnuti starci i maloljetnici, odvojeni. Policija to nije potvrdila.

'Sve su opcije otvorene, još uvijek se provodi krim istraga', rekla je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor o povezanosti slučajeva u Đevrskama i u Uzdolju.

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 25-godišnjakom okrivljenim za prekršaj iz članka 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

'Utvrđeno je da su okrivljeni 21. kolovoza oko 22.50 sati u Đevrskama, u alkoholiziranom stanju došli u ugostiteljski objekt 62-godišnjaka osobnim automobilom Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kada je po ulasku u ugostiteljski objekt okrivljeni 25-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način na nacionalnoj osnovi vrijeđao 62-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta i pri tom narušavajući javni red i mir tu nazočnih gostiju, dok je okrivljeni 28-godišnjak verbalno napao vlasnika ugostiteljskog objekta nakon što su okrivljeni upozoreni da ne oštećuju inventar', poručuje policija.

  • +7
U restoranu Petko napadnuti ljudi koji su gledali nogometnu utakmicu Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL