mole za pomoć

Policija ga traži zbog nanošenja teške ozljede. Prepoznajete li muškarca s fotografije?

10.05.2019 u 10:24

Bionic
Reading

Zagrebačka policija traži mušku osobu za koju sumnja da je drugoj osobi nanijela teške tjelesne ozljede te poziva građane da joj jave ako prepoznaju muškarca s fotografije

'U ponedjeljak 25. ožujka 2019. oko 16.30 sati u Zagrebu, na Radničkoj cesti broj 202, od strane NN počinitelja počinjeno je kazneno djelo teške tjelesne ozljede iz članka 118. stavak 1. Kaznenog zakona', navodi se u priopćenju policije.

Policija je poslala i fotografije muškarca za kojeg se pretpostavlja da je počinitelj navedenog kaznenog djela uz osobni opis. Traženi muškarac je, prema opisu policije, visok 180-185 centimetara, star 25-30 godina, mršavije tjelesne građe, ispijenog i obrijanog lica, tamnih očiju, a na glavi je nosio kapuljaču gornjeg dijela trenirke tamne boje i bio odjeven u tamne hlače.

Pozivaju građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr, a sve sve korisne informacije mogu dojaviti i anonimno.