'SUTRA RADIM!'

Policajcima pokazivao stražnjicu pa plakao da ga puste

02.03.2011 u 15:50

Bionic
Reading

Policija je na svom kanalu na YouTubeu objavila zanimljivu snimku s prosvjeda u ponedjeljak. Pijani i iznimno bahati mladić najprije je policajcima pokazivao golu stražnjicu da bi ih nakon desetominutnog monologa i salvi uvreda na račun plavaca, nakon privođenja, plačući preklinjao da ga puste jer sutra mora na posao

Tijekom svih prosvjeda policija kamerom snima prosvjednike i izgrednike. Najnovija policijska snimka na MUP-ovom kanalu prikazuje 'junaka' prosvjeda fejsbukovaca kako policajcima najprije pokazuje stražnjicu da bi pred kordonom interventne policije održao desetominutni monolog držeći lekcije policajcima i vrijeđajući ih.

Tako ih poziva da 'malo prouče povijest' te da mu se j… za policijsku kameru. U tom trenutku vjerojatno nije znao da će njegov 'hrabri' potez biti javno objavljen. Isto se tako nije nadao da bi mogao biti priveden.

Policajcima je prekipjelo kada se neimenovani mladić počeo unositi u njihove redove želeći se približiti policajcu koji je sve bilježio kamerom.

No čim su ga policajci svladali, mladić mijenja retoriku, gubi hrabrost te plačući preklinje policajce da ga puste jer sutra mora ići na posao. Je li junak ove snimke na posao stigao, nije poznato.

Policijska snimka