OBITELJSKI ODNOSI

Policajac zatočio ženu i šefa i prijetio im pištoljem

28.06.2010 u 12:57

Bionic
Reading

Zagrebački policajci uhitili su 42-godišnjega kolegu koji je s ocem upao u suprugin ured i nju i njezina šefa držao zatočene tri sata prijeteći im pištoljem

Zašto je policajac prekršio zakon, u zagrebačkoj policiji nisu točno objasnili, ističući da je riječ o 'neriješenim obiteljskim odnosima'.

Osumnjičeni policajac i njegov 69-godišnji otac u subotu su oko 23 sata i 30 minuta upali u prostorije tvrtke 46-godišnjeg muškarca u Aveniji V. Holjevca. Tu su zatekli njega i policajčevu 38-godišnju suprugu koja je trebala odraditi noćnu smjenu.

Otac im je pištoljem prijetio da ne smiju napustiti prostorije dok ih je policajac vrijeđao. Nakon nekog vremena otac je otišao, a sin je ostao i držao ih zatočene do dva sata i 30 minuta, kada je i on otišao. Žena je sve prijavila policiji.

Policajac je ubrzo uhićen i priveden istražnom sucu. Kod njega je pronađen službeni pištolj i još jedan za koji ima dozvolu. Odmah je suspendiran, a zajedno s ocem osumnjičen je za prijetnju i protupravno oduzimanje slobode te za narušavanje nepovredivosti doma. Tereti ga se i za nasilničko ponašanje u obitelji.