VELiKA BARNA

Policajac izvan službe zbog neprilagođene brzine sletio s ceste i poginuo

13.08.2020 u 09:39

Bionic
Reading

U ovoj prometnoj nesreći, uslijed zadobivenih ozljeda, na mjestu događaja preminuo je 26-godišnji vozač. Stradali vozač je policijski službenik Policijske postaje Grubišno Polje i u trenutku prometne nesreće bio je van službe u civilnom odjelu

Bjelovarsko - bilogorska policija javlja da je jučer, 12. kolovoza, oko 18,00 sati 26-godišnji vozač iz Grubišnog Polja upravljao je svojim osobni automobilom marke Volkswagen Golf (DA) Ulicom kralja Tomislava u Velikoj Barni u pravcu Velikog Grđevca. Dolaskom u neposrednu blizinu kbr. 120, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste (desni zavoj, cesta u usponu), desnim kotačima zahvatio je desnu bankinu i nastavio se kretati po putnom jarku, vozilom prešao preko putnog mosta, nakon čega je prednjim lijevim krajem vozila udario u betonske prilazne stepenice kuće navedenog kućnog broja. Nakon udara automobil je odbačen u zrak gdje se preokrenuo oko svoje osi i potom pao na tlo. U ovoj prometnoj nesreći, uslijed zadobivenih ozljeda, na mjestu događaja preminuo je 26-godišnji vozač.

Stradali vozač je policijski službenik Policijske postaje Grubišno Polje i u trenutku prometne nesreće bio je van službe u civilnom odjelu. Očevidom prometne nesreće rukovodio je zamjenik Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru.

Ovo je 11 poginula osoba u prometnim nesrećama na prometnicama Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske ove godine.