NAZOVI 92 RADI DOSTAVE

Policajac dilao drogu u službenom vozilu

05.01.2009 u 13:18

Bionic
Reading

Policajci Odjela za suzbijanje opojnih droga PU dubrovačko-neretvanske uhitili su u nedjelju oko 18.15 svog kolegu nakon što je, tijekom obnašanja službene dužnosti, jednoj djevojci dostavio narkotike

Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je riječ o prometnom policajcu koji je uhićen kod caffe-bara XL u Ulici bana Josipa Jelačića. Policajac je djevojci, neslužbeno se doznaje, dostavio oko devet grama marihuane, a djevojka nije ranije registrirana kao narkomanka.

'Akcija uhićenja uslijedila je temeljem prethodno prikupljenih podataka o nezakonitim aktivnostima u vezi zlouporabe opojnih droga našega kolege. Službenici Odjela kriminalističke policije PU dubrovačko-neretvanske započeli su izvide nad 31-godišnjim prometnim policajcem i 26-godišnjom hrvatskom državljankom što je rezultiralo uhićenjem. Zbog interesa istrage i kriminalističke obrade koja još traje, za sada ne možemo reći o kojoj je vrsti droge riječ, ali će javnost o svemu biti pravodobno informirana', izjavila je glasnogovornica dubrovačke PU Marija Gjenero, dodajući kako je policajac uhićen na djelu ne samo za obnašanja službe, nego i sa službenim policijskim vozilom kojim je obavio dostavu droge!