CAMMEO U ZAGREBU

Pogledajte vozni park novog taksi prijevoznika

20.04.2011 u 14:37

Bionic
Reading

Na Veliki petak, točno u šest ujutro, dispečeri tvrtke Taxi Cammeo očekuju prvi poziv Zagrepčana na jedinstveni broj 1212 i prvog putnika u svojim Škoda Octavijama na zagrebačkim cestama

Taxi Cammeo u petak u šest sati ujutro počinje s radom na zagrebačkim ulicama. Sa 76 vozila, koliko za sada ima dozvola, počinje vožnju gradom, a suvremeno opremljene taksije, njih ukupno 150, koliko ih vlasnici za dva mjeseca namjeravaju uključiti u promet, pokazali su danas na parkiralištu ispred Arene Zagreb.

'Čim dobijemo potrebne dozvole, na terenu će biti sva vozila. Nemamo stajalište i funkcioniramo preko pozivnog centra koji se nalazi na Radničkoj cesti gdje se gradi benzinska crpka te praonica koju će svaki taksist morati posjetiti svakih osam sati', objasnio je Minovski.

Automobili su stari tri godine, opremljeni najmodernijim uređajima, a kada je riječ o izdavanju računa, neće biti greške, tvrdi direktor.

'Vozač je dužan stranci izdati račun, otvoriti joj vrata i ponašati se pristojno, a naplata započinje tek kada stranka sjedne u vozilo', kazao je Minovski.

Prema njihovu cjeniku, građani će od sada usluge prijevoza taksijem plaćati pedeset posto jeftinije. 'Vožnja od središta do aerodroma neće biti 200, nego 90 kuna', rekao je  Minovski.

Cammeo nudi i besplatno korištenje interneta, a taksi će se uz poziv na 1212 moći naručiti SMS-om, elektroničkom poštom te smart aplikacijom.

Cammeo u Zagrebu