JOSIPOVIĆ I TADIĆ

Pogledajte 'vatreno' navijanje na Pantovčaku

Bionic
Reading

Predsjednik Ivo Josipović pratio je večerašnji susret nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije u društvu bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića, koji je zastao u Zagrebu na putu u Sloveniju

Predsjednik Josipović i njegov bivši kolega Tadić utakmicu su odgledali u Uredu predsjednika na Pantovčaku. Ako je suditi po dostupnim fotografijama, utakmicu su popratili suzdržano, ne pokazujući previše navijačkih emocija.

'Bojim se samo da me ne izbace s tribina jer bih došao sa srpskom zastavom...', kazao je nedavno u šali Tadić koji je priznao da bi utakmicu rado pogledao uživo na Maksimiru kada ulaz ne bi bio zabranjen za gostujuće navijače.

Predsjednik Josipović uoči utakmice primio je izaslanstva Hrvatskog nogometnog saveza i Fudbalskog saveza Srbije i tom prilikom istaknuo da očekuje odličnu utakmicu i sportsko navijanje.

'Siguran sam da će sportaši izgarati na terenu, no nema pravog sportskog doživljaja bez publike radi koje se utakmica i igra', rekao je Josipović, dodavši kako očekuje da će navijanje biti korektno. 'Nasilju i prostakluku nema mjesta na terenu', rekao je predsjednik Josipović izrazivši nadu da će atmosfera biti na razini obiju reprezentacija.

Izaslanstvo Fudbalskog saveza Srbije poklonilo je predsjedniku Josipoviću dres srpske reprezentacije i rakiju.