AKCIJA KAJGANA

Pogledajte napad jajima na HDZ-ovce

22.02.2011 u 16:07

Bionic
Reading

Veselo je bilo proteklog vikenda u Omišu na obilježavanju 21. obljetnice mjesnog HDZ-a, no bez brige, nijedan HDZ-ovac nije ozlijeđen prilikom napada jajima, u što se i sami možete uvjeriti bacite li pogled na 'akciju kajgana'

'Ovo vam je za Purdu, ovo za krizu, ovo za škver', uzvikivale su prošle subote dvije nezadovoljne žene gađajući jajima ministra graditeljstva i glavnog tajnika HDZ-a Branka Bačića, koji je u Omiš stigao na obilježavanje 21. obljetnice mjesnog HDZ-a.

Napad jajima preživjeli su i župan Ante Sanader, saborski zastupnik Živko Nenadić, šef splitskog HDZ-a Dujomir Marasović te omiški gradonačelnik Ivan Škaričić, dok su dvije aktivistice, Anita Barišić i Kristina Ćurković, završile u policiji na sat i pol.

Inače, strah od jaja je tolik da nacionalnu središnjicu HDZ-a na Trgu žrtava fašizma 4 u Zagrebu proteklih nekoliko dana danonoćno čuva MUP, javljaju mediji.

Policija se na to odlučila sama, a razlog je nekoliko incidenata koji su izbili ovih dana ispred stranačkih prostorija, potvrdio je Jutarnjem listu glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec, dodavši da najavljeni mogući prosvjedi nemaju nikakve veze s tim te da se pojačano čuva i neke druge lokacije u gradu.

Kako je izgledala omiška 'akcija kajgana', pogledajte ovdje:

Jajima po HDZ-ovcima - jedan vikend u Omišu