NEMA PARA, ALI IMA ŠUŠURA

Pogledajte Kerumovo očijukanje s Dijanom Čuljak

22.09.2011 u 09:52

Bionic
Reading

Splitski gradonačelnik Željko Kerum ponovno se ukazao u Dnevniku 3 HTV-a, svome očito omiljenom mediju za obraćanje javnosti, navodno kako bi reagirao na informacije o katastrofalno lošem stanju u gradskom proračunu. U svome stilu, Kerum nije kazao ništa konkretno - umjesto o stotinama milijuna kuna manjka u blagajni, govorio je o 'šušuru koji je ovog ljeta vladao u Splitu', a ponovio je i svoju priču o 'deset poslovnih nebodera' kojom je i uoči lokalnih izbora prije tri godine zabavljao javnost

'Kerum i manjine će krojiti iduću vladu. Njima je to smiješno, a i meni isto', priznao je splitski gradonačelnik, koji je najavio da bi nakon izbora u prosincu on koalirao 's Hrvatima'.

U još jednom od svojih nevjerojatnih javnih istupa splitskog gradonačelnika iživcirala je činjenica da mu je ostavljeno malo vremena, pa se okomio na voditeljicu jer 'Vladimir Šeks je pričao pola sata, a nije bio interesantan'.

Treba zabilježiti da je u četvrtak ujutro nakon više od dva mjeseca započela sjednica Gradskog vijeća Splita, na kojoj se Kerum - kao i na prethodne tri sjednice - ponovno nije udostojio pojaviti. Građani Splita koje zanima što misli njihov gradonačelnik idućih dana morat će, izgleda, opet čekati Dijanu Čuljak, koja se posljednjih mjeseci očito pretvorila u Kerumovo omiljeno sredstvo za dopiranje do birača.

Kako izgleda i govori aktualni prvi čovjek Splita, pogledajte u videu.

Nadrealni Dnevnik 3