GOL DO PASA

Pogledajte kako se odmara ruski predsjednik Vladimir Putin

05.08.2017 u 13:26

Bionic
Reading

Ruski predsjednik Vladimir Putin skinuo se gol do pojasa spremajući se ući u hladnu vodu planinskog jezera u sibirskoj divljini gdje je bio u trodnevnom lovu i ribolovu, priopćio je Kremlj.

Putin (64) je poznat po tome što voli u javnosti prikazivati svoju dobru fizičku formu i avanturistički duh, što pridonosi njegovoj velikoj popularnosti. Ovaj kratki odmor došao je osam mjeseci prije predsjedničkih izbora u Rusiji i iako Putin još treba objaviti svoju kandidaturu, očekuje se da će se kandidirati i pobijediti.  

Fotografije i video snimke koje je objavio Kremlj u subotu prikazuju Putina, koji je majstor u borilačkim vještinama i igra hokej na ledu, kako lovi ribu, pliva i sunča se zajedno s ministrom obrane Sergejem Šojguom tijekom boravka u republici Tuvi na jugoistoku Sibira na mongolskoj granici od 1. do 3. kolovoza.

'Voda u jezeru nikada nije toplija od 17 stupnjeva, ali to nije spriječilo predsjednika da zapliva', rekao je novinarima glasnogovornik Kremlja.

  • +8
Vladimir Putin na odmoru Izvor: Profimedia / Autor: Alexei Nikolsky/Russian Presidential Press and Information Office/TASS

'On je išao u podvodni ribolov s maskom i dihalicom... Predsjednik je lovio jednu štuku dva sata... ali je na kraju dobio što je želio', kazao je Peskov.