POLITIČKA PROPAGANDA

Pogledajte kako Putin i Medvedev igraju badminton

24.10.2011 u 15:17

Bionic
Reading

Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev uključio se u promidžbu badmintona i s reketom u ruci odmjerio snage s premijerom Vladimirom Putinom, po videosnimci objavljenoj u ponedjeljak na kremaljskom blogu

U majici svijetlomodre boje s ruskom zastavom na prsima predsjednik države u desetominutnom govoru tumači koje su prednosti bavljenja badmintonom, sportom za 'dobro zdravlje, koji pomaže u brzom odlučivanju'.

Tko dobro igra badminton, brzo odlučuje i trudi se postići dobar rezultat', rekao je predsjednik, ustvrdivši usto da 'malo ljudi zna dobro igrati badminton'.

'I naš najveći kozmonaut, veliki Jurij Gagarin, volio je tu igru i dobro je igrao. Nadam se da ćete nakon ovog spota i vi poželjeti zaigrati badminton', dodao je.

Videospot se završava snimkama Medvedeva koji igra badminton s Putinom. Potonji je prije mjesec dana najavio kako se želi vratiti u Kremlj nakon predsjedničkih izbora u ožujku 2012.

Medvedev, koji se mogao kandidirati za drugi mandat, rekao je da se povlači i ustupa mjesto svom mentoru, čiji će možda biti predsjednik vlade.

Kad ruski moćnici igraju badminton