KAD SE KOSOR RAZBJESNI

Pogledajte kako nastaju Karamarkova priopćenja!

18.03.2010 u 10:49

Bionic
Reading

Jučer je premijerka Jadranka Kosor na aktualnom prijepodnevu hrvatskoj javnosti zorno pokazala kako nastaju priopćenja u Ravnateljstvu policije

Naime, nakon što je SDP-ova zastupnica Nada Čavlović Smiljanec upitala premijerku, aludirajući na nedavni obračun policijskih specijalaca i seljaka koji su prosvjedovali, hoće li 'i ubuduće na građane koji samo traže da ispunite obećano slati policiju', Kosor je reagirala krajnje nervozno, što za nju nije uobičajeno.

Nakon što je SDP-ovka dometnula: 'Ima li MUP dovoljno policajaca da po vašem nalogu premlati sve te ljude?' premijerka je potpuno izgubila živce i počela vikati da ona nije slala policiju ni na koga.

No Kosor se nije zaustavila na tome, nego je na red pozvala ministra policije Tomislava Karamarka te mu  naredila: 'Hoću priopćenje! Ona je rekla da sam ja slala policiju koja je mlatila prosvjednike!'

Rečeno - učinjeno. Iz Ravnateljstva policije vrlo je brzo stiglo priopćenje kojim se brani premijerka Kosor, pa je  napokon mogla odahnuti.

Kako je sve to izgledalo u Saboru, pogledajte na snimci Nove TV.