SUDAR KOD SLATINE

Poginuo zamjenik načelnika PU virovitičko-podravske

23.07.2010 u 09:46

Bionic
Reading

Vozač i putnik udarenog vozila ispali su iz automobila koji se počeo prevrtati zbog čega je Benija zadobio smrtne ozljede i na mjestu preminuo

U teškoj prometnoj nesreći što se dogodila oko ponoći na lokalnoj cesti Šarovka – Markovo kod Slatine, poginuo je Zlatko Benija (41), zamjenik načelnika Policijske uprave Virovitičko – podravske županije.

Mjesto nesreće
Benija je bio suvozač te se s prijateljem vraćao sa zabave iz Šarovke kada ih je, nadolazeći iza njih pod utjecajem alkohola, u zadnji dio automobila udario i odbacio s ceste daleko u polje Siniša K. Vozač i putnik udarenog vozila ispali su iz automobila koji se počeo prevrtati te je zamjenik načelnika policijske uprave zadobio smrtne ozljede i na mjestu preminuo.

Policija u svojemu priopćenju navodi da Benija, iza kojeg je ostala supruga i dvoje malodobne djece, nije bio u službenoj odori. Siniša K. koji je prouzročio nesreću uhićen je, a policija ne navodi razloge uhićenju.

Policajci Slatine, Benijeve sad već nekadašnji kolege, za njega navode da je 13 godina radio u Policiji te je kao načelnik policije radio u Slatini i Orahovici a od ove godine obnašao je funkciju zamjenika načelnika Policijske uprave Virovitičko – podravske županije.

Ostali sudionici u noćašnjoj prometnoj nesreći prošli su s lakšim tjelesnim ozljedama.