NEPRILAGOĐENA BRZINA

Poginuo u nesreći kod Županje

27.02.2010 u 22:16

Bionic
Reading

U teškoj prometnoj nesreći koja se popodne dogodila na autocesti Zagreb-Lipovac u blizini Županje, smrtno je stradao 25-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine (BiH), izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

Poginuli državljanin BiH bio je suvozač u osobnom automobilu BMW bosansko-herecegovačkih registracijskih oznaka. Vozač, 27-godišnji državljanin Srbije, u nesreći je zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život i prevezen je u Opću bolnicu u Vinkovcima, rekao je glasnogovornik vukovarsko-srijemske Policijske uprave Krunoslav Žgela.

Do nesreće je došlo kada je vozač, vjerojatno zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom te sletio s traka autoceste u odvodni kanal, kazao je Žgela. Nesreća se dogodila oko 16,30 sati, a automobil se kretao prema graničnom prijelazu Bajakovo.

Očevid na mjestu prometne nesreće obavili su istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru Nikola Bešenski, te županijski državni odvjetnik Božidar Piljić uz pomoć policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske.