OBORIO GA AUTOMOBIL

Poginuo 18-godišnji biciklist u Bjelovaru

01.12.2009 u 09:57

Bionic
Reading

Osamnaestogodišnji biciklist poginuo je sinoć na sjevernoj obilaznici Bjelovara kad ga je udario automobil koji ga je pretjecao, izvijestila je danas bjelogorsko-bilogorska Policijska uprava

BJELOVAR - Prilikom pretjecanja 39-godišnji vozač "vw passata" bjelovarskih registracijskih oznaka nije držao automobil na potrebnoj udaljenosti od bicikla pa je prednjim desnim dijelom automobila udario u zadnji kotač bicikla. Biciklist je pao na bankinu ispod metalne zaštitne ograde i od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Kod vozača alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola te su mu uzeti krv i urin. Očevidom je rukovodila istražna sutkinja Županijskoga suda u Bjelovaru koja je za danas odredila obdukciju poginulog biciklista.

Nesreća se dogodila jučer oko 19,30 sati na sjevernoj obilaznici, dvjestotinjak metara prije raskrižja s Ulicom Miroslava Krleže.

To je 17. poginula osoba ove godine u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, navodi se u priopćenju.