STRAVIČNA NESREĆA U RIJECI

Poginula žena, tri djevojčice i žena ozlijeđeni

26.09.2011 u 10:25

Bionic
Reading

Riječanka iz mjesta Čavli je poginula, a žena, muškarac i tri djevojčice ozlijeđeni su u stravičnoj prometnoj nesreći što se sinoć u 21 sat i 35 minuta dogodila na Grobničkoj cesti u Rijeci

U nesreći su sudjelovala tri osobna vozila, Fiat Punto, Fiat Uno i VW Passat. Punto, kojim je upravljala 43-godišnja Grobničanka, izletio je iz blagog lijevog zavoja i snažno udario u Uno koji je dolazio iz suprotnog smjera, prema Čavlima.

Njime je upravljala 37-godišnjakinja, koja je teško stradala, a tri djevojčice koje je prevozila zadobile su, srećom, samo lakše ozljede.

Punto je nastavio nekontrolirano kretanje, pa se od siline udarca rotiralo, a zatim odletjelo u zrak i palo na Passat koji se kretao iza Una.

Takva zastrašujuća slika dočekala je interventne službe – Punto je ostao bočno ležati na krovu Passata iz kojeg su lakše ozlijeđeni 29-godišnji vozač iz Rijeke i njegova neozlijeđena majka, uspjeli odmah izići, a malo dalje potpuno razbijeni Uno s četvero ozlijeđenih u njemu.

Očevici tvrde da su se čula zapomaganja, intervenirali su vatrogasci kako bi ih izvukli iz hrpe lima te su obje vozačice i djeca prevezeni kolima Hitne medicinske pomoći u sušačku bolnicu.

Nažalost, prije ponoći vozačica Punta, 43-godišnjainja iz mjesta Čavli, podlegla je ozljedama.

Očevid su obavili riječki prometni policajci.