STRAVIČNA PROMETNA

Podravkin menadžer čudom preživio sudar!

Bionic
Reading

Na autocesti kod Popovca sinoć su poginule dvije osobe. U automobilu koji je skrivio prometnu nesreću bio je Podravkin menadžer i dužnosnik HSS-a Marin Pucar koji nije ozlijeđen

Prema dosad poznatim informacijama, Podravkin menadžer Marin Pucar čudom je preživio nesreću i prošao bez ikakvih težih ozljeda. Večernji javlja da se nesreća dogodila kada su se na 84. kilometru autoceste u blizini Popovca sudarila dva automobila koja su vozila prema Zagrebu. Od siline sudara jedna osoba preminula je na mjestu, a zbog policijskog očevida i uklanjanja automobila promet tom dionicom autoceste odvijao se otežano.

Predsjednik Uprave Podravke Miroslav Vitković za Večernji je izjavio da se čuo s Pucarem odmah nakon nesreće i da se on osjeća jako loše.

Nesreća se dogodila oko 22 sata na autocesti A4 Varaždin-Zagreb kada audi u kojem je bio Pucar prestrojavao u desni trak te zabio u drugo vozilo. Iz drugog vozila vozač je poginuo na mjestu nakon što je zbog sudara ispao iz vozila, a njegov suputnik bio je teško ozlijeđen. No i suputnik je preminuo jutros u bolnici, a njegova obitelj još nije obaviještena.

Večernji list piše da u policijskom izvješću stoji kako je za nesreću kriv upravo 40-godišnji Pucar koji se neoprezno prestrojavao u desni prometni trak pri čemu je prednjim desnim dijelom automobila udario u stražnji lijevi dio automobila u kojem su se nalazila dvojica muškaraca koja su u nesreći poginula.

'Psihički je slomljen i nalazi se kod kuće. Mi kao uprava žalimo zbog ovog događaja te smo poslali brzojav sućuti. Obaviješteni smo i da je, nažalost, druga osoba preminula te ćemo još razmotriti načine na koje da pomognemo njihovim obiteljima', kazao je Vitković Večernjem.

Potvrdu kako je Pucar upravljao službenim automobilom vraćajući se kući u Zagreb dala je Jutarnjem listu Podravkina glasnogovornica Dijana Jendrašinkin

'Što kazati, šokirani smo nesrećom u kojoj je sudjelovao član uprave Marin Pucar. Teško je s vrlo malo informacija nešto više reći o događaju, osim iskazati zabrinutost i veliko žaljenje' - kazala je Jendrašinkin.

Priopćenjem o nesreći oglasila se i Uprava Podravke, a u njemu se navodi da su članovi Uprave 'duboko potreseni velikom tragedijom, teškom prometnom nesrećom u kojoj je jedna osoba poginula, a jedna ozlijeđena'.

'Ovom prilikom želimo izraziti iskrenu sućut i žaljenje obitelji te prijateljima koji su pretrpjeli nenadoknadiv i nemjerljiv gubitak. Ovaj nesretni događaj u kojem je sudjelovao naš član Uprave, gospodin Marin Pucar, duboko nas je potresao. S iskrenim žaljenjem, u ovim teškim trenucima želimo obiteljima stradalih da smognu snage prebroditi za njih ova iznimno bolna vremena', stoji u priopćenju koje potpisuje Uprava Podravke.