NESTALI BEZ TRAGA

Pljačkaš nogom u glavu udario službenicu banke

01.02.2011 u 16:08

Bionic
Reading

Policija još uvijek bezuspješno traga za dvojicom razbojnika koji su jučer oko 9 sati opljačkali Credo banku u Slavonskom Brodu. Neslužbeno se doznaje da su, po ulasku u banku, pljačkaši srušili i razoružali zaštitara, a potom su prijeteći oružjem zaposlenicima naredili da legnu na pod, te su jednu djelatnicu natjerali da im otvori sef. Nakon pljačke, pobjegli su u nepoznatom smjeru

Dok intenzivna potraga za pljačkašima traje, službene informacije dolaze nam tek na kapaljku, a u moru neslužbenih informacija je i ona da je jedan od pljačkaša nogom u glavu udario službenicu banke, te ju je ozlijedio.
Od glasnogovornice PU brodsko-posavske Kate Nujić nismo dobili potvrdu te informacije, no Nujić ipak nije demantirala da je prilikom pljačke bilo i ozlijeđenih, naglasivši tek da nitko nije teže ozlijeđen. To je svakako sreća u nesreći budući da su obojica razbojnika bila naoružana.

Koliko je novca odneseno iz banke u ulici Zrinskog, policija u interesu istrage također ne želi otkriti, no saznajemo tek da se radi o većoj sumi novca, ali ne i o milijunskom iznosu. U današnjem priopćenju za medije policija je dala tek grubi opis pljačkaša koji su u vrijeme razbojstva bijelim maskama s prorezima za oči skrili lica. Riječ je o dvojici muškaraca visine 175 do 180 cm.

Bili odjeveni u tamnu odjeću, na nogama su imali tenisice, a na glavi osim maske i kapuljaču, tako da snimke nadzornih kamera zasigurno nisu od velike koristi, stoga policija moli građane ukoliko imaju kakvih saznanja o ovom događaju ili osobama da nazovu na hitni pozivni broj 192.