POSJET SISAČKO-MOSLAVAČKOJ ŽUPANIJI

[FOTO] Plenković komentirao rekonstrukciju Vlade i imovinu ministra Paladine: Zabavljam se brojnim neistinama

06.04.2022 u 12:48

Bionic
Reading

Prilikom posjeta Sisačko-moslavačkoj županiji premijer Andrej Plenković komentirao je rekonstrukciju Vlade, ali i aktualnu temu impresivne imovine ministra graditeljstva Ivana Paladine

'Zabavljam se brojnim neistinama, šaranjima, dezinformacijama koje se pišu. Kad ja odlučim, tad će biti', rekao je Plenković o rekonstrukciji Vlade, a prenosi N1.

Na pitanje razmišlja li Hrvatska o tome da krene u diplomatske akcije prema ruskim diplomatima i hoće li poduzeti neke poteze odgovorio je: “Hoće.”

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika

Od padu bespilotne letjelice u centru Zagreba premijer je kazao da će sve biti objavljeno kada svi resori završe istragu pod koordinacijom DORH-a.

Upitan o imovinskoj kartici ministra Ivana Paladine, premijer je kazao da su pitanja o tome "na ministru da objasni". Na pitanje o Paladinovoj supruzi koja je zaposlena na minimalac i je li ministar riješio pitanje Kupara premijer je kazao da se nije bavio tim temama, niti se kani baviti.

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika

O političkoj situaciji u Splitu i navodima Ivice Puljka da se premijer "petlja" u izborni proces, kazao je da "ne zna o čemu je Puljak govorio i kakva su priviđenja koja se njemu događaju".

  • +33
Andrej Plenković i Ivan Paladina u Sisačko-moslavačkoj županiji Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Dodao je i da će se na užem kabinetu Vlade razgovarati o ukidanju maski. 'Danas ćemo čuti prijedloge, nakon toga ćemo sutra izvijestiti koje mjere, kada i u kojem roku poduzimamo. Omikron je zarazan, ali u smislu ugroze za zdravstvo su njegove posljedice manje ozbiljne”, rekao je Plenković.

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika