SRPSKA DANCE DIVA

Pjevačica Ksenija Pajčin i dečko pronađeni mrtvi

16.03.2010 u 20:36

Bionic
Reading

Kako piše B92, srpska pjevačica Ksenija Pajčin i njezin dečko, maneken Filip Kapisoda, pronađeni su mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici u Beogradu

Tijela pjevačice i njezinog dečka pronađena su s prostrelnim ranama od vatrenog oružja, a srpski mediji nagađaju o tome da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu, tj. da je Kapisoda prvo ubio Kseniju Pajčin, a potom i sebe.

Kako piše B92, u prilog ovoj teoriji ide prostrelna rana u sljepoočnicu Filipa Kapisode te činjenica da je pored njegovog tijela pronađen pištolj. Nagađa se da je motiv tragedije ljubomora.

Također, neslužbeno se doznaje da je Ksenijino tijelo pronađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Našla ih je Ksenijina majka u svom stanu u Nikšićkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac, javljaju srbijanski mediji.

Ispred zgrade u Nikšićkoj ulici okupio se veliki broj građana, novinara i estradnih zvijezda, među kojima i Goran Stojičević Karamela, pjevačica Goga Sekulić i stilist Bane Dević.

Susjedi tvrde da su se njih dvoje u posljednje vrijeme često svađali. Policija je prije dva dana dolazila u stan pjevačice zbog prijavljenog nasilja, a Kapisoda je tada navodno razvalio ulazna vrata stana, no, policija ga nije privela.

Ksenija Pajčin, poznata i kao Xenia, rođena je 1977. godine, a bila je plesačica je i pjevačica čija je karijera krenula krajem devedesetih. Bila je članica grupe 'The Duck', a osim po svojim pjesmama, bila je poznata po atraktivnom izgledu. Slovila je za jednu od najseksipilnijih pjevačica srpske estrade.

Njen 10 godina mlađi dečko, Filip Kapisoda, rođen je 1987. godine u Cetinju, a prije no što se posvetio manekenskoj karijeri, bio je rukometaš, kao i njegov poznatiji brat Petar.