VEČERAS U 21 SAT I 15 MINUTA

Pitajte sve što vas zanima o poskupljenju vrtića

12.04.2011 u 15:30

Bionic
Reading

Jučer je održana javna tribina u organizaciji udruga RODA i Vrtić za sve, s temom poskupljenja vrtića na području Grada Zagreba, no mnoge odgovore koje su tražili, roditelji na njoj nisu dobili. Mogu ih doznati u večerašnjoj emisiji 'Crossfire' na programu Jabuke TV, gdje će gostovati Ivica Lovrić, pročelnik Ureda za obrazovanje, Mirando Mrsić, zastupnik SDP-a te Velinka Knežević, novinarka Večernjeg lista specijalizirana za gradsku politiku. Emisiju možete pratiti i putem streama na tportalu

Podsjetimo, u ime izvršne vlasti grada Zagreba na jučerašnju tribinu došla je načelnica u Uredu za obrazovanje Bosiljka Devernay koja nije mogla odgovoriti na sva pitanja, jer je smatrala da nije kompetentna dati odgovor.

U večerašnjoj emisiji Crossfire na programu JabukeTV od 21,15 sati nastavlja se potraga za odgovorima na pitanja koja muče roditelje.

Svi zainteresirani moći će se javiti i uživo u emisiju pozivom na broj 060/882244

Tijekom emisije moći će se glasati i na referendumsko pitanje, a ono glasi: Prema novom Bandićevu prijedlogu o cijenama, vrtić ćete plaćati... Ponuđeni odgovori s naznačenim brojevima telefona bit će 'više' i 'manje'.

Večerašnju emisiju pratite i u prozoru podno ovog teksta, koji će biti aktivan od 21,15.

Trenutno OFFLINE!