LAKŠE OZLJEDE

Pijani Puljanin nasrnuo na policajca

27.06.2011 u 13:13

Bionic
Reading

Zbog napada na službenu osobu istražnom je sucu Županijskog suda u Puli jučer oko 18 sati priveden 24-godišnji Puljanin

Napad, u kojem su lakše ozlijeđeni 31-godišnji policijski službenik, ali i napadač, dogodio se oko 2.40 sati na raskrižju ulica Luja Adamovića i Stjepana Radića, dok su trojica policijskih službenika PP Rovinj kontrolirala vozila i vozače.

Naime, kako je izvijestila PU istarska, dok su se dvojica policajaca nalazila u službenom vozilu zbog utvrđivanja identiteta vozača zaustavljene Toyota Corole, 24-godišnji Puljanin prišao je trećem policijskom službeniku, 31-godišnjaku iz Rovinja, koji je obavljao službu u civilnom odijelu s istaknutom značkom, upitavši ga može li dobiti prijevoz do Pule, a potom i da želi prijaviti gubitak novčanika.

Nakon što mu je policijski službenik rekao da gubitak novčanika može prijaviti u prostorijama policijske postaje, 24-godišnjak ga je udario šakom u nos, krenuvši prema njemu da bi ponovio udarac. Ozlijeđenom policajcu odmah su u pomoć priskočili kolege pa je Puljanin, uz primjenu sredstva prisile, priveden u policijsku postaju, u kojoj mu je izmjereno 1,42 promila alkohola u organizmu.