vesela večer

Pijani Nizozemac razbio tri vozila, policija ga masno kaznila i zabranila vožnju u Hrvatskoj na godinu dana

12.08.2019 u 16:19

Bionic
Reading

Nizozemski državljanin je zbog niza prometnih prekršaja u Dramlju, među kojima vožnje u pijanom stanju, prekršajno kažnjen s 19.800 kuna i zabranom upravljanja vozilom na području Hrvatske u roku godine dana, izvijestila je u ponedjeljak primorsko-goranska policija

Pedesetogodišnji Nizozemac je u subotu oko 22 sata u Dramlju vozio pod utjecajem alkohola od 2,08 promila osobni automobil Audi, nizozemskih registracija.

 U Ulici Milovana Muževića udario je u dva parkirana automobila. Nije se zaustavio, nego je nastavio voziti te ubrzo udario u Volswagen njemačkih registracija kojeg je vozila 42-godišnja Njemica. Ona i putnik u njenom automobilu su pri tom lakše ozlijeđeni.

 Nizozemac je priveden u policijsku postaju Crikvenica zbog više prometnih prekršaja - vožnje pod utjecajem alkohola, neprilagođene brzine, napuštanja mjesta prometne nesreće i prelaska na suprotnu stranu kolnika.

 U prekršajnom postupku novčano je kažnjen s ukupno 19.800 kuna i određena mu je zabrana vožnje na području Hrvatske na rok od godine dana, javila je Policijska uprava primorsko-goranska.