iza rešetaka

Pijani mladić urlao usred noći, bez povoda nasrnuo na čovjeka i drvenim štapom 'premlatio' svoj automobil; sad je u zatvoru

22.05.2020 u 11:22

Bionic
Reading

Pijani 24-godišnjak u srijedu oko ponoći vikao je i galamio na ulici te u jednom trenutku bez povoda tjelesno napao 38-godišnjaka

U srijedu, oko ponoći, Policijska postaja Nova Gradiška zaprimila je dojavu o narušavanju javnog reda i mira na području općine Nova Gradiška, na način da muška osoba viče i galami na ulici, te je u jednom trenutku bez povoda tjelesno napao 38-godišnjaka, priopćili su iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Policija je na terenu zatekla 24-godišnjaka pod vidljivim utjecajem alkolhola koji je drvenim štapom uništavao svoj automobil.

Alkoholizirani prekršitelj je uhićen i doveden u policijsku postaju, gdje mu je izvršenim alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1.96 promila, navodi policija.

U četvrtak su policajci uz optužni prijedlog 24-godišnjaka doveli i predali na Općinski sud u Slavonskom Brodu gdje je u provedenom prekršajnom postupku proglašen krivim te mu je izrečena kazna zatvora od 8 dana nakon čega je predan u zatvor u Požegi.