POKUŠAJ UBOJSTVA

Pijani 32-godišnjak nožem izbo 27-godišnjaka

Bionic
Reading

Pokušaj ubojstva odigrao se u nedjelju u sitnim noćnim satima u selu Babina Greda u okolici Županje. Mjesto krvavog obračuna bio je seoski caffe bar 'Pandora'. Prema prvim informacijama iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, oko 4 sata pijani 32-godišnjak nožem je u trbuh izbo svog 27-godišnjeg suseljanina, no težina ozljeda i njegovo stanje zasad nisu poznati jer se ozlijeđeni mladić u 9 sati još nalazio na kirurškoj obradi u Općoj bolnici Vinkovci

Navodno je riječ o više uboda nožem. Spominje se šest uboda u područje trbuha, pa se i pretpostavlja da je 27-godišnjak zadobio teške ozljede.

Osumnjičeni 32-godišnjak u vrijeme pokušaja ubojstva imao je 2,26 promila alkohola u krvi. Obojica muškaraca su iz Babine Grede, a neslužbeno se moglo doznati da se radi o Darku P. (32) i Borku T. (27).

Prema neslužbenim saznanjima, osumnjičeni za pokušaj ubojstva, 32-godišnji Darko P., uhićen je i nad njim se provodi kriminalistička obrada. U babogradskoj 'Pandori' u nedjelju u jutarnjim satima još uvijek je trajao policijski očevid.