nesreća kod virovitice

Pijana sjela za upravljač vozila, sudarila se s dva automobila pa završila u jarku; teško ozlijeđen putnik

05.11.2019 u 09:55

Bionic
Reading

Teške tjelesne ozlijede u ponedjeljak uvečer u naselju Čemernica nedaleko Virovitice zadobio je 32-godišnji putnik u vozilu kojim je upravljala 58-godišnjakinja s 1.78 promila alkohola

Teško je ozlijeđen 32-godišnji putnik u automobilu kojim je upravljala alkoholizirana 58-godišnjakinja. Nesreća se dogodila u naselju Čemernica nedaleko Virovitice, u ponedjeljak oko 18.40 sati, priopćila je virovitička policija.

Vozačica kod koje je alkotestom utvrđena koncentracija od 1.78 promila upravljala je teretnim automobilom slovenskih oznaka. Kretala se Osječkom ulicom iz pravca Virovitice. Kada je došla do kućnog broja 146 zbog alkohola, neprilagođene brzine kretanja po noći te gustoće prometa, nije se pravovremeno uspjepla zaustaviti. Prednjim desnim dijelom svojega teretnjaka udarila je u zadnji središnji dio teretnog automobila virovitičkih oznaka koji je bio nepropisno parkiran.

Uslijed udarca došlo je do odbacivanja vozila i udara u metalni stup. Vozilo se potom dalje nekontrolirano kretalo i udarilo u stražnji dio propisno parkiranog osobnog automobila virovitičkih oznaka, a potom se zarotiralo i lijevim bočnim dijelom udarilo u betonski stup te se zaustavilo u jarku.

O događaju je izvješteno Općinsko državno odvjetništvo Virovitica, a slijedi podnošenje kaznene prijave.