OZLIJEĐENO ČETVERO DJECE

Pijan vozio 10 ljudi, pa udario u policiju

24.07.2012 u 14:23

Bionic
Reading

Pijani 37-godišnji vozač iz Kuršanca kraj Čakovca ukrcao je sinoć u osobni automobil čak desetero putnika, među kojima petero djece, te je na cesti između Strahonineca i Kuršanca prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s policijskim vozilom, koje se prevrnulo, pri čemu je teško ozlijeđeno jedno dijete, a još troje djece i dvojica muškaraca lakše su ozlijeđeni.

Međimurska policija izvijestila je danas da se nesreća dogodila nešto poslije 22 sata kad je 37-godišnji vozač, kako se poslije utvrdilo, s 2,22 promila alkohola u krvi, 22 godine starim 'opel kadettom' prešao na suprotni trak ceste i udario u službeni automobil međimurske Policijske uprave koji je iz suprotnog smjera vozio 25-godišnji policajac. Policajac je pokušao izbjeći sudar te je automobilom skrenuo se ceste, no ipak su se sudarili, nakon čega se policijsko vozilo prevrnulo.

U osobnom automobilu 37-godišnjaka bilo je desetero putnika. U nesreći je jedno dijete teško ozlijeđeno, a troje djece i dvoje muškaraca lakše. Na liječenju u bolnici zadržano je njih četvero.

U policijskom vozilu lakše su ozlijeđena dvojica policajaca koji su nakon liječničke pomoći pušteni kući.

Vozaču osobnog automobila oduzeta je vozačka dozvola te je zadržan na triježnjenju, a policija će ga kazneno prijaviti Općinskome državnom odvjetništvu u Čakovcu.