DIVLJAK NA CESTI

Pijan skrivio nesreću, majka i sin u životnoj opasnosti

29.01.2011 u 14:44

Bionic
Reading

Majka i sin koji su sinoć stradali u vozilu na koje je munjevito naletjelo drugo vozilo kojim je upravljao pijani vozač i dalje se nalaze u životnoj opasnosti

Stravična prometna nesreća dogodila se jučer nešto prije 18 sati u Marinićima kod Rijeke, kada je 26-godišnji Riječanin upravljajući Audijem A3 iz pravca Turkova, pod utjecajem alkohola od 1.66 promila, prevelikom brzinom izletio iz desnog zavoja, prešao na suprotni kolnički trak i frontalno udario u Citroen koji je nailazio iz suprotnog smjera.

Vozačica Citroena, 45-godišnjakinja iz Viškova, i suputnik, njezin 12-godišnji sin, nakon nekontroliranog rotiranja vozila od siline udarca, ostali su priklješteni u vozilu. Izvukli su ih vatrogasci koji su vrlo brzo stigli te su žurno prevezeni u sušačku bolnicu, gdje se zbog zadobivenih ozljeda i dalje nalaze u životnoj opasnosti.

Krivac teške nesreće navodno je prije ulaska u kobni zavoj pretjecao jedno vozilo, a u sudaru je prošao neozlijeđen. Prenoćio je u posebnoj policijskoj prostoriji do otrežnjenja te je jutros podvrgnut kriminalističkom istraživanju koje je u tijeku.