ZLOČIN U OSIJEKU

Pijan nožem ubio 57-godišnju ljubavnicu

21.01.2010 u 17:24

Bionic
Reading

Osječko-baranjska policija provest će kriminalističko istraživanje protiv 55-godišnjega Osječanina zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava

U stanu u Kuhačevoj ulici u Osijeku noćas je nešto nakon ponoći pronađena mrtva 57-godišnja Osječanka, a pregledom tijela pronađeni su tragovi koji bi mogli upućivati na sumnjivu smrt.

U njezinu stanu zatečen je 55-godišnji Osječanin koji je, vidljivo pijan, vrijeđao policijske službenike te je odveden u službene prostorije i ondje mu je određeno zadržavanje do otrježnjenja.

Jutarnji.hr piše kako je nesretnu ženu nožem ubio njezin dvije godine mlađi ljubavnik.

Nad osumnjičenikom će biti provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva, a istražni sudac osječkoga Županijskog suda naložio je obdukciju mrtvoga tijela, koja će danas biti obavljena u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku.

Protiv 55-godišnjeg Osječanina bit će podignut i optužni prijedlog zbog prekršaja po zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, izvijestila je policija.