alkohol i vožnja

Pijan kod Ludbrega vozio dvoje maloljetne djece pa izletio s kolnika; ozlijeđeni su i vozač i jedno dijete

16.11.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno sedam prometnih nesreća i to tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Varaždinska policija izdvaja da se jučer, 15. studenog oko 18 sati u Ludbreškoj ulici u Hrženici, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Muškarac starosti 30 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.96 g/kg iz smjera Hrastovljana u smjeru Svetog Đurđa. Dolaskom u desni oštri zavoj, zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, sišao je vozilom s kolnika na zelenu površinu uz rub kolnika i prednjom stranom vozila udario u betonsku ogradu. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena na mjestu događaja, nakon čega je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica.

Na mjestu događaja pregledano je i dvoje djece u dobi od 4 godine, koja su se prevozila na stražnjem sjedištu u auto sjedalicama te je jedno dijete nakon pregleda na mjestu događaja također prevezeno u spomenutu Bolnicu.