OPASNOST NA AUTOCESTI

Pijan dva puta vozio u krivom smjeru

26.12.2010 u 13:24

Bionic
Reading

Vozač s područja Vukovarsko srijemske županije jučer je dva puta, pod utjecajem alkohola, vozio autocestama u suprotnom smjeru, no prvi put ga je policija zaustavila na vrijeme, a drugi put je izazvao prometnu nesreću, u kojoj je sam ozlijeđen, na sreću samo lakše

Jučer rano ujutro, u 4,50 sati 38-godišnjak je vozio 'ford fiestu' pulskih registarskih oznaka u suprotnoM smjeru autocestom A1, prema Splitu. Policija ga je zaustavila, izmjerila 2,01 promila alkohola u krvi, uzela mu vozačku dozvolu na 8 dana i pustila ga u 14 sati iz postaje, a s autoceste njegovu ford fiestu uklonio je HAK, rekla je Hini glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Tamara Grčić.

No, sinoć je 38-godišnjak, u ford fiesti pulske registracije, vozeći u suprotnom smjeru i na auto cesti Zagreb-Lipovac, između Okučana i Dragalića, s 1,96 promila alkohola u krvi, izazvao prometnu nesreću, u kojoj je sam lakše ozlijeđen, izvijestila je danas brodsko- posavska policija, potvrdivši da se radi o istom vozaču.

Prava je sreća što nije bilo i većih posljedica jer je automobil kojim je upravljao jureći kontra smjerom došao u kontakt s dva vozila, navodi policija.