PALETA PREKRŠAJA

Pijan, bez vozačke dozvole i sigurnosnog pojasa vozio četvero djece koja nisu bila u sjedalicama

08.01.2019 u 10:08

Bionic
Reading

Policijska uprava požeško-slavonska poslala je svoje uobičajeno dnevno izvješće o događajima iz njihove županije, a jedan od njih izuzetno upada u oči

Prometna policija cijele godine provodi pojačane aktivnosti kako bi spriječila i sankcionirala najteže prometne prekršaje, posebice tzv. četiri glavne ubojice u prometu (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), a aktivnosti su osobito usmjerene na ponavljače teških prekršaja u prometu, tzv. recidiviste.

Da neki od vozača nikako da nauče, dokazuje najnoviji slučaj iz Kutjeva.

Prema izvješću policije, u utorak 8. siječnja iza ponoći u Zagrebačkoj ulici u Kutjevu policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 49-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje, nevezan sigurnosnim pojasom i prevozeći četvero malodobne djece koja nisu bila smještena u sigurnosnu sjedalicu te pod utjecajem alkohola od 1,47 promila upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen požeških registarskih oznaka.

Smješten je u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva i slijedi mu optužni prijedlog zbog opisanih prekršaja.

AKO STE PROPUSTILI:

RANGE ROVER

Otkriveno čiji je skupocjeni terenac zapaljen na Šalati

Pogledaj galeriju