skup u osijeku

Petrov: 'Most je pokazao da se može drugačije, pokušali su nas i kupiti i slomiti, ali nisu uspjeli'

24.02.2018 u 15:09

Bionic
Reading

Predsjednik Mosta Božo Petrov u subotu je u Osijeku na stranačkom skupu poručio kako je Most nastao 'jer nisu mogli prešutjeti nepravdu i kriminal'. Mi smo pokazali da se može raditi drugačije, pokušali su nas i kupiti i slomiti, ali nisu uspjeli, rekao je Petrov.

Most nezavisnih lista održao je u Osijeku četvrtu po redu programsku konvenciju naziva 'Pokret ostanka' na kojoj je članovima, simpatizerima i medijima predstavio inicijative na koje se planira fokusirati u bliskoj budućnosti kako bi, kažu, zadržali mlade u Hrvatskoj.

'Nastali smo jer ne možemo prešutjeti nepravdu, ne možemo prešutjeti kriminal. Mi smo pokazali da se može raditi drugačije, pokušali su nas i kupiti i slomiti, ali nisu uspjeli. Smatramo da ukoliko politika bude usmjerena prema građanima u tom slučaju može se ponuditi perspektiva svima onima koji razmišljaju o napuštanju Hrvatske.

  • +5
MOST u Osijeku predstavio inicijativu 'Pokret ostanka' Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

Da se novac koji se troši na uhljebe usmjeri za demografske mjere i obrazovanje zamislite kako bi Hrvatska izgledala. Ovo je jedan početak u kojem vi birate hoćete li se boriti ili im prepustiti državu jer su oni jači.

Želimo da ovo bude Hrvatska u kojoj svatko ima pravo živjeti dostojan život. Biti uz Most znači boriti se za svoju djecu kako bi jednom mogli ostati u Hrvatskoj', rekao je predsjednik Mosta Božo Petrov.

Nazočnima se obratio i predsjednik Gradskog vijeća Grada Osijeka Željko Požega.

'Ja sam bio taj koji je na samom početku bio kritičan prema Mostu, ali mora se priznati da otkad se Most pojavio ništa više nije isto. Hrvatska više nije ista', tvrdi Požega.