DEFINITIVNO ZBOGOM

Pauletić: Laž je da imam dogovor s HDZ-om

20.04.2017 u 07:35

Bionic
Reading

Robert Pauletić odustao je od gradonačelničke utrke u Splitu, ali i od bavljenja politikom, izjavio je u razgovoru za Večernji list

Demantirao je špekulacije po kojima je odustao od kandidature jer se navodno dogovorio s HDZ-om.

'To nema veze s istinom, niti bih to želio posebno komentirati. Uostalom, javno sam pozvao glasače da glasaju za Most', rekao je Pauletić u razgovoru za Večernji list.

'Ljudima se sve zgadilo i misle da su svi koji dođu u politiku koristoljubivi hohštapleri. E, pa ja nisam', ustvrdio je već bivši kandidat za gradonačelnika Splita.

Ovo je njegovo definitivno zbogom politici, a ne bi ga mogla razuvjeriti ni neka nova Mostova ponuda za angažmanom u izvršnoj vlasti.

'Prijatelji su me o mom angažmanu u politici pitali - pa dobro, što će ti to, uspješan si poduzetnik, afirmiran na svim poljima, a ovdje se izlažeš napadima i hajkama, bez financijske i bilo kakve druge koristi? Zaista, možda su ljudi u pravu, sad ću se više posvetiti svojim poslovima i svojoj obitelj. Ostavljam splitski Most u rukama mladih, sposobnih ljudi', rekao je Pauletić, koji će 'pasivno pratiti zbivanja na splitskoj političkoj sceni'.