NOĆNE IGRICE NA SLJEMENU

Par visio nad provalijom od 20 metara

24.04.2010 u 20:35

Bionic
Reading

Mladi par, koji je u petak navečer samo želio romantičnu vožnju po Sljemenu, dobio je upravo suprotno- trenutke pune straha! S ceste su sletjeli do ruba provalije na kojoj su čvrsto držali kočnicu sve do dolaska vatrogasaca

Svom snagom nepoznati je mladić u petak stiskao kočnicu svog automobila. Borio se da još neko vrijeme ostane pri vrhu 20 metara visoke padine i ne strovali se niz nju, pišu 24 sata

Odvijalo se to oko 21 sat i 30 minuta na zagrebačkom Sljemenu. Ondje je mladić u društvu jedne djevojke krenuo u romantičnu vožnju, koja se u potpunosti izjalovila.

Viseći na vrhu kosine, panično su nazivali vatrogasce i uspjeli im dojaviti da su u životnoj opsanosti. Tresli su se od straha. Zahvaljujući pribranosti mladić je uspio zadržati kočnicu automobila pritisnutu gotovo pola sata, sve dok pomoć nije stigla.

"Imali su sreće. Za dlaku su izbjegli smrt. Trebalo nam je dosta vremena da ih izvučemo jer smo morali biti vrlo oprezni kako automobil ne bi krenuo prema naprijed", ispričali su vatrogasci.

Kada su osigurali Polo, par su izvukli van, a potom su automobil uz pomoć vitla vratili na cestu.