ULOVA ZAGREBAČKE POLICIJE

Pao sa šest i pol kilograma marihuane

04.10.2010 u 11:38

Bionic
Reading

Gotovo šest i pol kilograma marihuane, vrijedne oko 100.000 kuna pronađeno je kod 25-godišnjaka koji je uhićen kada je na parkiralištu u zagrebačkom naselju Dugave iz prtljažnika automobila krenuo vaditi torbu s drogom

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je mladića uhitila u subotu na parkiralištu u Domačinovićevoj ulici. U trenutku kada je iz prtljažnika 'mazde' htio izvaditi crnu sportsku torbu policajci su ga zaskočili. U torbi je pronađeno više paketa s ukupno 6.438 grama marihuane namijenjene daljnjoj preprodaji na ilegalnom zagrebačkom narko tržištu.

Oduzeta marihuana dostavljena je Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' radi dodatnih vještačenja, a mladić, koji do sada nije bio poznat policiji, priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

U posljednjih 20-ak dana to je druga veća zaplijena marihuane na zagrebačkom području. Sredinom rujna kod dvojice dilera u naselju Ferenščica pronađeno je 5,3 kilograma marihuane prokrijumčarene iz Bosne i Hercegovine.