TETURAO UZ RUB

Pao s litice dva puta u sat vremena

09.03.2009 u 08:48

Bionic
Reading

George Stastny šetao je sa suprugom Mary u blizini njihovog doma na sjeveroistoku Engleske kada se spotaknuo na uskom puteljku i pao niz liticu duboku desetak metara

WHORLTORN - 66-godišnjem Georgeu grmlje i drveće ublažili su pad, a po njega se odmah počela spuštati užasnuta supruga Mary. Kada je došla do njega, vidjela je da ima polomljen nos i ozlijeđena leđa, ali ga je ipak nekako uspjela dovući natrag do puteljka, gdje se George onesvijestio, kako izvještava Metro.

53-godišnja Mary odvukla je supruga do sigurne udaljenosti od litice i krenula po pomoć. Kada je malo odmaknula, čula je muža kako se budi i okrenula se samo da bi ga vidjela kako ustaje, tetura do ruba litice i opet pada. Mary se opet spustila do muža srećkovića, no kada je vidjela da je u nesvijesti, opet je otišla po pomoć kod prijateljice koja živi u blizini. Kako kod kuće nije bilo nikoga, Mary je drškom metle razbila prozor, ušla u kuću i pozvala hitnu pomoć.

George se u međuvremenu po drugi put osvijestio, pridignuo i oteturao do kuće svoje punice. Gospođa Stastny kaže da su se svi dobro nasmijali kad su shvatili da su uspjeli izbjeći tragediju. 'Stalno govorim Georgeu da moraš biti stvarno pehist da bi pao s litice, no pasti s litice dvaput je apsurdno', kaže Mary.

Idući dan u posjet Stastnyjevima došli su policajci, istražujući provalu u kuću Maryine prijateljice. Ispostavilo se da ona ipak nije tužila Mary za razbijanje prozora i neovlašten ulazak u kuću, pa se policija ispričala.