PRILIKOM KRAĐE

Pao provalnik u automobile kod pulske bolnice

18.11.2011 u 14:47

Bionic
Reading

Nakon nekoliko provala u vozila na području Pule, policijski službenici postavili su lopovu zasjedu. Meta napada bila su vozila, uglavnom parkirana u blizini pulske Opće bolnice, pa je tako na Mornaričkom trgu u srijedu, oko 12 sati drski lopov i zatečen prilikom još jedne teške krađe

Naime, policija je zatekla 26-godišnjeg Puljanina nakon što je provalio u parkirani Golf, vlasništvo 44-godišnjaka iz Pule. Mladić je uhićen, a osim zadnje provale u Golf, iz kojeg je ukrao radiouređaj, manji novčani iznos i odjevni predmet, sumnjiči ga se za još osam provala u vozila.

'Provedenim istraživanjem utvrđeno je kako je 26-godišnjak od početka listopada do srijede osam puta otuđio radio uređaje iz vozila, od toga je u jednom slučaju automobil bio otključan, a u preostalih sedam slučajeva radilo se o teškim krađama – provaljivanjem, čime je svakog vlasnika oštetio za oko tisuću kuna', izvijestila je PU istarska.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, mladi Puljanin je jučer pušten iz policijske postaje. Kaznena prijava podnijet će se u redovnom postupku.