uz taktove 'sude mi'

Pao je i prvi spot u kampanji: Pogledajte što vam Škoro poručuje

08.10.2019 u 16:58

Bionic
Reading

Predsjednčki kandidat Miroslav Škoro objavio je prvi spot u kampanji. Uz taktove njegove uspješnice 'Sude mi' vrte se snimke krajolika Hrvatske uz poruku: Upijajući ljepotu domovine, često je uzimamo zdravo za gotovo. Često zaboravimo koliko smo sanjali promjene. Ne zaboravimo snove

'Devet stoljeća nismo odustali od sna o neovisnoj Hrvatskoj. Ostvarili smo ga uz veliku žrtvu i unatoč brojnim preprekama. Danas imamo svoju državu, ali ona nije onakva kakvu smo sanjali. Obećajmo sebi i svojoj djeci da nećemo odustati od sna o uspješnoj Hrvatskoj bez društvene nepravde, klijentelizma i korupcije! Sretan Dan neovisnosti i neka vječno živi naša Hrvatska!', napisao je uz objavu spota Škoro na Facebooku.

U glazbenu podlogu Škorinog hita kojeg je otpjevao s Markom Perkovićem Thompsonom 'Sude mi' vrte se prizori prirodnih i kulturnih znamenitosti Hrvatske. 

'Upijajući ljepotu domovine, često je uzimamo zdravo za gotovo. Često zaboravimo koliko smo sanjali promjene. Ne zaboravimo snove', poručuje Škoro u spotu.

  • +6
Miroslav Škoro obišao Međunarodni jesenski bjelovarski sajam Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL