120 stranica materijala

[DOKUMENT] Donosimo kompletan HDZ-ov izborni program 'Sigurna Hrvatska; provjerite što je sve zacrtano u planu do 2024.

09.06.2020 u 19:44

Bionic
Reading

HDZ je danas predstavio svoj izborni program 'Sigurna Hrvatska. 'Poruka sigurne Hrvatske je poruka sigurne budućnost i ukoliko obnovimo povjerenje naših sugrađana za iduće četiri godine, za svojevrsno drugo poluvrijeme, to znači sigurna Hrvatska u pogledu radnih mjesta', istaknuo je predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković.

Podsjetio je da je HDZ-ova Vlada u protekle četiri godine ostvarila niz pozitivnih rezultata, nabrojivši povećanja prosječne plaće za 1150 kuna, povećanje minimalne plaće za 754 kuna, povećanje mirovina za 12 posto, a onih najnižih za 15 posto.

  • +27
Predizborni program HDZ-a Izvor: HDZ / Autor: tportal/HDZ

'Sve to radili smo u okviru mandata koji je bio izrazito zahtjevan', kazao je Plenković dodavši kako je zadovoljan onim što su ostvarili i da je Hrvatska danas bolja zemlja nego je bila 2016. i da građani imaju bolju kvalitetu života.

HDZ-ov izborni program na preko 100 stranica podijeljen je na pet cjelina: socijalna sigurnost, perspektivna budućnost, ekonomska suverenost, osnažena državnost i globalna prepoznatljivost. Cijeli program pogledajte na priloženom dokumentu:

Sigurna Hrvatska by Vanja on Scribd