Promo

Otvorenje kluba Žedno uho

29.01.2013 u 20:35

Bionic
Reading

Organizacija Žedno uho konačno je pronašla dom kakav dolikuje visoko kvalitetnom glazbenom programu i publici koja prati rad ŽU-a unazad 15 godina

Jedna od odlika koncerata Žednog uha je nepretencioznost u reklamiranju svojih događaja i izbjegavanje 'konzumerističkih spektakla' na bilo koji način pri kreiranju programa. Naglasak je uvijek na kvaliteti glazbe, edukaciji publike i poticanju regionalne i domaće glazbene scene.

Na otvoranje kluba u Klovićevim dvorima u petak, 1. veljače, u 22 sata organizatori Žednog uha pozvali su slovenski bend Jimmy Barka Experience (Marjan Stanić-bubanj + Tetkine radosti) i DJ-eve Mr. Dirty Hairyja i Gdina Smeđeg Šećera koji će premijerno predstaviti svoj redovni program u klubu – Funky Sabor. Svojim iskustvom, inovativnošću i zanimljivim izričajem glazbenici će zasigurno 'paliti' dance floor punih sedam sati zaraznim funk, soul, disco, latino, a i r'n'b ritmovima.

Prvih 100 posjetitelja na otvorenju dobit će kao poklon umiksani CD od strane Žedno uho rezident DJ-eva Mr. Dirty Hairyja i Gdina Smeđeg Šećera s prigodnim dizajnom covera. Zbog velikog interesa ulaznice će biti u pretprodaji od srijede, 29. siječnja po cijeni od 25 kuna, dok je na ulazu broj ulaznica ograničen. Prodajna mjesta su: Dirty old shop, kino Europa i Dallas Music Shop.

Dan nakon, u subotu, 2. veljače, u 21.30 sati nastupit će američki bend Mark Eitzel Band, a nakon koncerta poznati zagrebački producent i DJ Eddy Ramich predstavit će svoj redovni DJ program Ko-decks na kojem će ugostiti domaćeg DJ-a Josipa Hubzina – Jogardea.

Ulaznice za Mark Eitzel Band mogu se kupiti po pretprodajnoj cijeni od 65 kuna u Dirty Old Shopu i Rockmarku. Na ulazu će koštati 80 kuna. Ulaznice za Ko-decks DJ program prodavat će se isključivo na ulazu po cijeni od 35 kuna.