SVI NA VELESAJAM

Otvara se Sajam sporta i nautike

23.02.2010 u 17:00

Bionic
Reading

Od srijede, 24., do nedjelje, 28. veljače, na Zagrebačkom velesajmu održava se Sajam sporta i nautike

Devetnaestu godinu zaredom Sajam sporta i nautike ponovno okuplja najuglednije proizvođače i zastupnike svjetskih marki sportske i nautičke opreme i proizvoda.

Tijekom pet dana Zagrebački velesajam pretvorit će se u luku koja će usidriti neke od plovećih ljepotica odmah nakon njihovog premijernog predstavljanja u Düsseldorfu.

U sedam sajamskih paviljona 400 izlagača iz 32 zemlje predstavlja također sve najbolje i najzanimljivije što se može naći na inozemnom i hrvatskom nautičkom tržištu. Posjetitelji će, osim plovila, moći razgledati i nove prateće proizvode iz svijeta nautike poput brodskih motora, navigacijske i druge opreme, nautičke odjeće i obuće te pokazati u kojem se smjeru kreće sportsko-nautička industrija danas.

Već po tradiciji, Sajam prati vrlo kvalitetan i sadržajan stručno-prateći program koji se sastoji od stručnih skupova, prezentacija i izložbi, među kojima će posebnu pozornost privući međunarodni skup pod nazivom 'Upravljanje slobodnim vremenom' te 8. međunarodna konferencija s glavnom temom 'Trening brzine, agilnosti i eksplozivnosti' u suradnji s Kineziološkim fakultetom.

Široku publiku zasigurno će privući gostovanje svjetskog rekordera u ronjenju na dah Gianlucce Genonija, a tu sportsku disciplinu u bazenu pav 8a demonstrirat će slovenski rekorder Jure Daič.

Više o programu stručno popratnih događanja pogledajte na www.zv.hr/sajmovi/144/strucno_hr.html

Za posjetitelje s kupljenom ulaznicom i točno ispunjenim anketnim upitnikom koji se ubacuje u predviđene kutije na info punktovima pripremljena je bogata nagradna igra. Najsretniji posjetitelji moći će osvojiti gumeni čamac BURA 2.3, vanbrodski motor -HONDA 2.3 SCH, krstarenje za šest osoba, sedam dana najma jahte Linssen Grand Sturdy 29.9 AC, sedmodnevni tečaj jedrenja u Jezerima (po izboru) i još čitav niz izuzetno vrijednih nagrada.

Cijena ulaznice je 30 kuna, učenici, studenti i umirovljenici ulaznicu plaćaju 15 kuna, a ulaznica za stalni posjet iznosi 90 kuna. Radno vrijeme Sajma je od 10 do 19 sati.

Posjetitelji izvan Zagreba koji žele posjetiti Sajam sporta i nautike mogu koristiti pogodnosti koje im stavlja na raspolaganje CROATIA AIRLINES koji odobrava popuste na cijene zrakoplovnih karata na međunarodnim linijama. Sve detaljne obavijesti mogu se dobiti u poslovnicama kompanije ili na telefon 01/6160 126. HRVATSKE ŽELJEZNICE posjetiteljima Sajma iz Hrvatske i Slovenije odobravaju 40 posto popusta na cijenu povratne karte.

Više informacija potražite na www.zv.hr