9 SATI PRIJE NESTANKA

'Otkrivena' snimka Britt s nepoznatim mladićima

06.03.2009 u 12:22

Bionic
Reading

Dubrovačka policija je naknadno pregledala snimke nadzornih videokamera u dubrovačkoj trgovini 'Tommy' u Vukovarskoj ulici i na njima uočila Britt Lapthorne u društvu dvojice nepoznatih muškaraca svega devet sati prije nestanka

Snimke su nastale 17. rujna prošle godine oko 18.35 sati, odnosno devet sati prije nego što je posljednji put viđena u klubu Fuego. Britt je na sebi imala plavu majicu i kratke hlače, a na snimci se vidi kako upravo plaća kupljeno piće i namirnice, piše Dnevnik.hr. S njom je bio nepoznati mladić u bermudama i običnoj plavoj majici kratkih rukava. Njima se uskoro pridružio drugi mladić koji je kod sebe imao bocu pića u ruci.

Drugi je mladić na sebi imao sive bermude i majicu s plavo-bijelim prugama, a pretpostavlja se da se radi o Englezu iz Londona Garethu Hopkinsu kojeg je Britt upoznala dan ranije. Ubrzo su se Britt i dvojica nepoznatih mladića udaljili iz trgovine.

U dubrovačkoj policiji kažu kako nemaju drugih informacija za javnost osim da je otkrivena snimka Birtt Lapthorne, te poručuju kako se istraga i dalje nastavlja.